تشخیص ال سی دی اورجینال و کپی آیفون
بطور کلی صفحه نمایش تلفن های تولید شده توسط برند از کارخانه، صفحه نمایش اصلی و اورجینال است، در حالی که صفحه نمایش های کپی توسط تولیدکنندگان و کارخانه های شخص ثالث طراحی و تولید میشوند که به برند گوشی شما مرتبط نیستند. اغلب افراد به دلیل قیمت پایینتر، به صفحه نمایش های کپی روی میآورند. با این حال تفاوتهای واقعی در کیفیت بین صفحه نمایش اصلی و کپی وجود دارد. در این مقاله از سایت سایس به بررسی تفاوت ال سی دی اورجینال و کپی آیفون میپردازیم.
نکته: اگر به دنبال یادگیری تعمیرات ایفون هم هستید پیشنهاد میکنیم به صفحه آموزش تعمیر آیفون سر بزنید.
ال سی دی اورجینال OEM
به طور کلی، ال سی دی OEM یا ال سی دی اورجینال (Original Equipment Manufacturer)، در واقع یک قطعه جانبی است که توسط شرکت سازنده گوشی تأیید و به بازار عرضه میشود. عبارت Original Equipment Manufacturer به معنای تولیدکننده تجهیزات اصلی است و استفاده از آن در کنار نام قطعهای، نشان دهنده اصالت آن قطعه میباشد.
ال سی دی کپی High Copy
علاوه بر ال سی دی های اورجینال، نوع دیگری از ال سی دی ها وجود دارد که به آنها ال سی دی های کپی معروف است. این ال سی دی ها به نامهای مختلفی مانند ال سی دی درجه یک، ال سی دی کپی، ال سی دی چینی، ال سی دی گرید A، ال سی دی گرید A+ و غیره شناخته میشوند. این نوع ال سی دی ها توسط شرکت سازنده اصلی گوشی تولید نمیشوند و تأییدیه رسمی ندارند. در واقع، این السیدی ها توسط شرکتهای شخص ثالث که بیشتر آنها چینی هستند تولید میشوند.
بیشتر بخوانید: محافظت از صفحه نمایش
چگونه تفاوت ال سی دی اورجینال و کپی آیفون را تشخیص دهیم؟
ناسازگاری صفحه نمایش LCD با سیستم
کیفیت صفحه نمایش تنها اهمیتی ندارد، اگر مشخصات آن با صفحه نمایش اصلی تطابق نداشته باشد، ممکن است بر سایر بخشهای سیستم گوشی هم تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، ممکن است باعث تخلیه سریع باتری شود یا در بدترین حالت، به نور پسزمینه آسیب برساند.
مشکلات مربوط به تاچ و دیجیتایزر صفحه نمایش LCD
یکی از مشکلات اساسی در صفحه نمایش گوشیهای کپی، که باعث تفاوت آنها با نسخه اصلی میشود، مشکلات مربوط به لمس و دیجیتالیزر است. این مشکل به دلیل اینکه شما میخواهید دستگاه را از طریق صفحه لمسی کنترل کنید بسیار مهم است. به طور کلی، تولیدکنندگان گوشیها صفحه لمسی یا دیجیتایزر را به همراه LCD ساخته ولی در گوشیهای کپی، سازندگان صفحه نمایش را جداگانه بر روی شیشه نصب میکنند. درنتیجه تفاوت در حساسیت لمسی به وجود میآید.
همچنین صفحه نمایش گوشیهای کپی به طور معمول کاهش نمونهبرداری لمسی را تجربه میکنند، به این معنی که صفحه نمایش شما ممکن است به لمسهای شما با تاخیر پاسخ دهد. این علاوه بر مشکلات مربوط به دیجیتایزر، یکی از مسائل اصلی در صفحه نمایش گوشیهای کپی است. به عنوان مثال، هنگامی که شیشه صفحه نمایش کپی شده شکسته میشود، لمس آن کار نمیکند و شما از دسترسی به دستگاهتان محروم میشوید تا زمانی که آن را تعمیر کنید. اما حتی پس از شکستن شدید، صفحه لمسی گوشی اصلی به طور کامل کار میکند.
قیمت ال سی دی
قیمت هم دیگر تفاوت ال سی دی اورجینال و کپی آیفون است. ال سی دیهای کپی بهطور معمول حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد ارزانتر از ال سی دیهای اصلی هستند.
لوگوی شرکت سازنده
بسیاری از شرکتهای بزرگ بهخصوص شرکت اپل، لوگوی برند خود را در دو طرف کابلهای ال سی دیهای تولیدیشان حک میکنند. اما در ال سی دیهای کپی، شما نمیتوانید این نشانه را بیابید.
ویژگیهای نمایشگر ضعیف
علاوه بر مشکلات لمسی، بیشتر صفحه نمایشهای کپی گوشیها معمولاً ویژگیهای نمایشی ضعیفی دارند. این به این معناست که شما کمترین درخشندگی، دقت رنگ، وضوح و کنتراست را تجربه میکنید و هنگامی که صفحه نمایش عالی نیست، تماشای فیلم و مشاهده محتوا خستهکننده خواهد بود. به عنوان مثال، اگر صفحه نمایش اصلی دارای ۴۸۰ نیت روشنایی باشد، اما صفحه نمایش کپی فقط ۲۰۰ نیت روشنایی داشته باشد، صفحه نمایش تحت نورهای روشن به طور قابل قبول قابل استفاده نخواهد بود.
علاوه بر مواردی که پیشتر بیان شد، به نظر میرسد صفحه نمایش گوشیهای کپی شده دارای نور آبی بیشتری هستند که تأثیر منفی بر بینایی و خواب شما میگذارد. به علاوه، این گوشیها دارای نرخ تازهسازی پایینتری هستند که این امر میتواند ناراحتکننده باشد. بیشتر گوشیها دارای صفحه نمایش با حداقل ۹۰ هرتز هستند و صفحه نمایش کپی شده نمیتواند همان کیفیت را ارائه دهد.
محل لنز دوربین سلفی
در ال سی دیهای اصلی، معمولاً محافظ با کیفیتی برای لنز دوربین سلفی قرار داده میشود، در حالی که در ال سی دیهای کپی، به آن توجه نشده و تنها جایگاهی برای قرارگیری دوربین جلو وجود دارد.
ضعف در دقت اثرانگشت در نمایشگر
اگر گوشی شما دارای حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر است، جایگزین کردن صفحه نمایش با یک صفحه نمایش کپی شده گزینهی مناسبی نیست. این کار میتواند به دقت اثر انگشت شما آسیب برساند. بازکردن قفل گوشی بیشتر زمان میبرد و در برخی موارد، امنیت حسگر نیز مورد تردید قرار میگیرد. ما مواردی را دیدهایم که با تعویض صفحه نمایش با یک صفحه کپی شده، قفل گوشی با تعدادی اثرانگشت ثبتنشده نیز باز میشود.
اگر اهمیت به امنیت گوشی خود میدهید و نمیخواهید دقت اثر انگشت تحت تأثیر قرار بگیرد، توصیه میکنیم فقط از خدمات تعویض صفحه نمایش اصلی استفاده کنید.
آسان شکستن
صفحه نمایش های کپی از جنس شیشههای ضعیف تولید میشوند، بنابراین آنها به سرعت زودتر از نمونههای اصلی خراب میشوند. در این صورت، تنها راهحل باقیمانده برای شما، تعویض مجدد صفحه نمایش گوشیتان است.
پدهای روی کابل LCD
بیشتر ال سی دیهای اصلی دارای پدهایی روی کابل خود هستند که بهعنوان محافظ عمل میکنند. در ال سی دیهای کپی، این پدها وجود ندارند و در صورت وجود، کیفیت آنها ناپایدار و کمکیفیت است.
ال سی دی گوشی چه زمانی باید تعویض شود؟
وقتی ال سی دی گوشی شما آسیب میبیند، بهتر است بدانید کی باید آن را تعویض کنید. در اکثر موارد، زمانی که به صفحه گوشی ضربه وارد شود یا از دست شما بیفتد، ال سی دی ممکن است آسیب ببیند. اگر تاچ و ال سی دی همچنان به درستی کار میکنند اما گلس خراب شده است، شانس درست شدن آن بیشتر است. دلیل آن این است که ال سی دی به طور مستقیم تحت تأثیر قرار نگرفته و فقط گلس آن خراب شده است.
اما در مقابل، اگر مشاهده کنید که صفحه گوشی سیاه شده یا نوارهای سفید روی آن ظاهر میشوند، این نشانهای از آسیب دیدگی ال سی دی است و باید آن را تعویض کنید. جهت تعویض ال سی دی گوشی بهتر است مقاله “آموزش تعمیر ال سی دی شکسته” را مطالعه کنید.
روشی برای تشخیص ال سی دی تعویض شده گوشی
یکی از روشهایی که میتوان برای تشخیص تعویض ال سی دی گوشی استفاده کرد، قرار دادن آن در مقابل نور است. بهتر است گوشی را در جهتی قرار دهیم که هم بدنه و هم صفحه نمایش در معرض نور باشند. در این حالت، اگر روی صفحه نمایش خطوط یا خراشهایی وجود داشته باشد، میتوان نتیجه گرفت که ال سی دی تعویض شده است. در حالت کلی ال سی دی یکی از مهم ترین بخش های گوشی است که هم برای خرید و هم برای تعویض آن نیاز دارید تا به یک مرکز تخصصی مراجعه کنید.
در مجموعه سایس، با بهترین کیفیت ال سی دی گوشی شما را برایتان تعویض خواهیم کرد. با اطمینان خاطر میتوانید به واحد تعمیرات ما در پونک مراجعه کنید و تعمیر ال سی دی گوشی خود را به تکنسین های ماهر سایس بسپارید. اگر شرایط مراجعه ی حضوری هم ندارید، میتوانید با ثبت درخواست تعمیرات موبایل ، از تکنسین های ما مشاوره بگیرید و یا با وارد شدن به صفحه تعویض ال سی دی گوشی ، مستقیما درخواست تعویض ال سی دی و اقدامات لازم برای تعمیر آن را انجام دهید.
1 نظر در “تفاوت ال سی دی اورجینال و کپی آیفون چیست؟ + ۹ نشانه”