اگر به دنبال فعالیت در حوزه تعمیرات موبایل هستید یا به تازگی وارد این حوزه شدهاید، حتماً نیاز دارید تا با لیست کامل ابزارهای مورد نیاز برای تعمیر موبایلها آشنا شوید. این مرحله مهم است تا بتوانید تجهیزات لازم برای انجام تعمیرات را تهیه کنید تا بتوانید کار خود را به بهترین شکل ممکن شروع کنید. در این مقاله به بررسی جزئیات لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل و کاربردهای هر یک از آنها میپردازیم. این اطلاعات از تجربیات تکنسینهای با تجربه در زمینه تعمیر گوشی و تبلت به دست آمدهاند. برای شما که در حال بررسی ابزارهای مورد نیاز برای تعمیرموبایل هستید یا قصد دارید در دوره آموزش تعمیرات موبایل شرکت کنید، مطالعه این مقاله میتواند بسیار مفید واقع شود.
لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل
لوپ
لوپ یا همان میکروسکوپ ، یکی از اصلی ترین و ضروری ترین ابزارهای مخصوص تعمیر موبایل است. این دستگاه انواع مختلفی دارد و برای این حرفه باید لوپ مخصوص تعمیر موبایل تهیه کنید، زیرا میزان زوم این لوپ ها با سایر میکروسکوپ ها متفاوت هست. لوپ تعمیرات موبایل دارای مدل های سه چشم(آنالوگ دیجیتال)، دو چشم(آنالوگ) و دیجیتال میباشد. در تعمیر گوشی ممکن هست با قطعات بسیار حساس و ریزی مواجه شوید که برای دیدن آنها نیاز به یک میکروسکوپ دارید.
لوپ سه چشمی مکانیک MECHANIC G75T B1
۱۲۲۰۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
هیتر
در تعمیرات برد گوشی، از دستگاهی به نام هیتر استفاده بسیار زیادی میشود. این وسیله توانایی تولید باد گرم را داراست و برای اهدافی مانند نرم کردن چسبهای موجود بر روی آی سیهای مختلف استفاده میشود. به سادگی میتوان گفت که هیتر به عنوان همکار اساسی تعمیرکاران سختافزاری در کارهایی مانند جدا سازی و استوار کردن ای سیها از برد استفاده میشود. استفادهی اصلی از هیتر تعمیرات موبایل، گرم کردن بخشهای مختلف دستگاه است تا قطعات به راحتی جدا شوند. هیترها در دو نوع آنالوگ و دیجیتال در بازار موجود هستند و امکان تنظیم دما و شدت باد به صورت دلخواه را فراهم میکنند.
هیتر و هویه دو کاره مکانیک مدل 861DS
تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
هویه
یکی از اساسیترین و پرکاربردترین ابزارهای مورد استفاده در کار تعمیر موبایل، هویه است. این وسیله در برخی مواقع به همراه هیتر به فروش میرسد، در حالی که در برخی دیگر جداگانه قابل تهیه است. کاربرد اصلی هویه، فرآیند لحیم کاری است. به عنوان مثال، وقتی دو پایه بر روی یک آی سی به یکدیگر متصل شدهاند، با استفاده از هویه میتوان آنها را از یکدیگر جدا کرده و به ترتیب جایگزین کرد. انواع هویه تعمیرات موبایل عموماً دارای منبع تغذیه هستند و انواع مختلفی از هویههای قلمی برای این منظور موجود است. هرچند، هویههای قلمی از نظر ساختار و توان الکتریکی، مناسب برای تعمیر گوشیها نیستند و استفاده از آنها توصیه نمیشود.
منبع تغذیه
برای تست باتری و بررسی جریان کارکرد در گوشیهای خاموش، به یک منبع تغذیه نیاز دارید. همچنین برای تشخیص مشکلات و عیبیابی گوشیهای خاموش، از منبع تغذیه میتوانید استفاده کنید. همچنین از این ابزار میتوان برای بهبود عملکرد باتری گوشی استفاده نمود. علاوه بر این، کاربردهای دیگری نیز دارد، از جمله استفاده به عنوان یک مولتیمتر. منبع تغذیه تعمیر موبایل به دو دسته منبع تغذیه خطی و منبع تغذیه سوئیچینگ تقسیم میشود. منبع تغذیههای معروفی نظیر منبع تغذیه 305d داژنگ وجود دارند.
منبع تغذیه مکانیک مدل 3005DA Mechanic
۴۸۰۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
مولتی متر
جهت انجام تست های مقاومت، خازن، دیود، ترانزیستور و اجزای دیگر، و همچنین بررسی اتصال میان دو نقطه، نیاز به مولتی متر میباشد. همچنین تست مسیرها، اندازهگیری ولتاژ باتری، ارزیابی عملکرد دیود و تشخیص اتصالهای کوتاه نیز با مولتیمتر قابل انجام است. در این زمینه، مولتیمتر به عنوان ابزاری مورد استفاده برای تشخیص خرابیها و مشکلات در قطعات موبایل مورد استفاده قرار میگیرد. این ابزار با دارا بودن اقسام مختلف برای آزمونها در بخش عیبیابی مورد استفاده قرار میگیرد.
این ابزارها به وسیله اندازهگیری و تست مقادیر الکتریکی، به شما این امکان را میدهند تا قطعات موبایل را بررسی کنید و از صحت و عملکرد آنها اطمینان حاصل نمایید. انواع مولتیمتر به دو دستهبندی آنالوگ و دیجیتال تقسیم میشوند. مولتیمترهای دیجیتال نیز در دستههای رنج دستی و خودکار تقسیمبندی میشوند. به طور کلی، مولتیمترهای دیجیتال ویژگیها و امکانات بیشتری را برای شما به ارمغان میآورند.
مولتی متر دیجیتال مکانیک Mechanic V96C
تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
دستگاه تعویض گلس
یکی از ابزارهای ضروری که تعمیرکاران موبایل برای انجام کارهای خود استفاده میکنند، دستگاه تعویض گلس است. این دستگاه با اسامی مختلفی مانند سپراتور، تاچ کش، جداکننده تاچ و ال سی دی گوشی و … در بازار شناخته میشود. اهمیت تهیه دستگاه تعویض گلس از جهات مختلف بررسی میشود، به عنوان مثال، امکان استفاده اضطراری از آن برای تعمیرات سخت افزاری، تعمیر تبلتها و گوشیهای هوشمند جدید بدون نیاز به دستگاه ، تأیید شده است. کارشناسان در این زمینه تأکید میکنند که بدون دستگاه تعویض گلس، تعمیر این دستگاهها با مشکلات سختافزاری به ندرت ممکن است.
بعد از ظهور دستگاه تعویض گلس و توانایی جدا کردن تاچ و ال سی دی بهطور کامل بدون شکستن فلتها، تعمیر گوشی موبایل به شیوهای بهتر و موثرتر انجام میشود. انواع مختلفی از این دستگاهها توسط شرکتها به بازار عرضه شدهاند. از اینرو برای خرید دستگاه تعویض گلس، توصیه میشود که اطلاعات خرید بهتری در مورد بهترین مدلها و انواع مختلف این دستگاه در بازار کسب کنید.
انواع دستگاههای تعویض گلس:
- دستگاه فریزر: این دستگاه با تولید سرمای بسیار، گلس را از سطح گوشی جدا میکند. از آنجایی که اتفاقی که در این دستگاه رخ میدهد، انجماد گلس است، خطر شکستن در فرآیند تعویض گلس به شدت کاهش مییابد. این نوع دستگاه بیشتر برای تعویض ال سی دی و تاچ استفاده میشود.
- دستگاه سپراتور: عملکرد دستگاه سپراتور با تولید گرما از دستگاه فریز کاملاً متفاوت است. این دستگاه امکان جدا کردن گلس شکسته از سطح نمایشگر را فراهم میکند. در خرید این دستگاه، نکاتی مانند اندازه صفحه حرارتی، جنس صفحه حرارتی و دمای تولید شده توسط دستگاه را مد نظر داشته باشید.
- دستگاه لمینت: این دستگاه بیشتر برای جایگزینی گلس استفاده میشود. در صورت شکستگی گلس گوشی، دستگاه لمینت با پرس گلس جدید و حذف حبابها، اصلاحکننده موثری برای نصب گلس جدید محسوب میشود.
پیچ گوشتی
ابزار پیچ گوشتی در تعمیرات به طور معمول برای باز و بستهکردن پیچها در فرآیند باز و بستهکردن گوشیها استفاده میشود. پیچگوشتیهای کوچک با سایزهای T4، T5، T6 و دوسو و چهارسو عموما برای تعمیر گوشیها مناسب میباشند. در بازار انواع مختلفی از پیچگوشتیهای کوچک وجود دارند و انتخاب بهترین مدل آنها معمولاً دشوار نیست. به عنوان مثال، شرکتهای mechanic و yaxun از معتبرترین برندها و تولیدکنندگان این ابزارها در حوزه تعمیر گوشی هستند.
پنس
ابزار پنس تعمیر موبایل به منظور گرفتن قطعات الکترونیکی، آی سیها، انجام سیمجامپر، لحیم کاری و باز کردن لحیمها به کار میرود. از طرفی، پنسها کاربردهای گستردهتری نیز دارند و تنها به موارد ذکر شده محدود نمیشوند. در هنگام خرید پنسهای تعمیراتی، نکتهای که باید به آن توجه کرد، این است که آیا این پنسها ESD-Safe هستند یا خیر؛ به این معنا که آیا از نظر ضد الکترواستاتیک مطمئن هستند یا خیر.
پنس تعمیراتی، یک نوع گیره به طول تقریبی ۱۲ سانتیمتر است که برای انجام کارهای مرتبط با برد موبایل و قطعات الکتریکی به کار میرود. این پنسها ممکن است از جنسهای مختلفی مانند تیتانیوم، فلزی یا پلاستیکی ساخته شوند. همچنین نوک پنسها به شکلها و اندازههای مختلفی مانند سر صاف، سر کج و سرپهن یا سر تبری به تناسب نیاز کاربر طراحی میشوند.
پنس سر صاف Qianli iNEEZY FK-04
۳۹۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
پد مخصوص تعمیرات
پد نسوز سیلیکونی به عنوان یک صفحه از مواد سیلیکونی نسوز طراحی میشود. ابعاد این پد معمولاً حدود ۳۵×۴۵ سانتیمتر است و از دو بخش تشکیل شده است. در بخش مرکزی پد، یک قسمت صاف و مسطح وجود دارد که برای انجام عملیات باز کردن موبایل و کار کردن بر روی آن استفاده میشود. همچنین قسمتهای کوچک و مجزا در اطراف پد برای قرار دادن قطعات ریز گوشی مورد استفاده قرار میگیرند. این طراحی باعث میشود که تعمیر و بستهبندی گوشی موبایل با دقت و تمرکز بیشتر انجام شود. پد نسوز جای کافی را برای نگه داشتن پیچها، آیسیها، فلتها، دوربین، خشاب سیم کارت، قاب و شاسی و ابزارهای مورد نیاز مثل پیچگوشتی، پنس، اسپاتول، خمیر فلکس و غیره فراهم میکند.
برخی از پدهای نسوز ممکن است دارای قسمتهای مغناطیسی یا آهنربایی باشند که به عنوان مکانیسمی برای نگهداشتن قطعات ریز مثل پیچهای موبایل بر روی آنها عمل میکنند تا از گم شدن آنها جلوگیری شود. پد نسوز ممکن است از جنس نسوز سیلیکونی یا از نوع فلزی با رویه سیلیکونی باشد. پدهای فلزی دارای ساختاری هستند که لوپ و پایه لوپ را روی خود فیکس میکنند و این ویژگی باعث افزایش سهولت و دقت در کار تعمیری میشود.
پدهای نسوز دارای تحمل دمای حداکثر ۵۰۰ درجه سانتیگراد هستند و میتوانند با دستگاههای هیتر و هویه برای تعمیر مداوم و طولانی مدت سازگاری داشته باشند. نکته مهم دیگری که باید در نظر گرفته شود، آنتی استاتیک بودن یا ضد الکتریسیته ساکن بودن پدهاست. وجود این ویژگی باعث محافظت از برد گوشی در مقابل ضربههای الکتریسیته ساکن میشود. پدهای نسوز به طور معمول آبی رنگ هستند که این طراحی باعث آسایش و راحتی تعمیرکار در مدت طولانی میشود و همچنین یافتن و تشخیص قطعات ریز بر روی پد آسانتر میشود.
پد نسوز مکانیک Mechanic V58 480*340MM
۴۷۵۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
قاب باز کن
برای بازکردن بدنه یا قاب گوشیهای موبایل، از ابزارهایی به نام “پیک” یا همان قاب باز کن استفاده میشود. این ابزارها در اشکال و جنسهای متنوعی مانند پلاستیک مقاوم یا آهن تولید میشوند. توصیه ما این است که برای تعمیرات گوشی از پیکهای غیرفلزی با ویژگی ESD-Safe استفاده کنید تا خطرات مرتبط با الکتریسیته ساکن را به حداقل برسانید.
سیم چین و کف چین
از این ابزار برای قطع سیم، شیلدها و دیگر موارد استفاده میشوند که به طور عمده به نامهای “کف چین” و “سیم چین” شناخته میشوند.
سیم لحیم
سیم لحیم، جهت انجام عملیات لحیم کاری روی قطعات الکترونیکی، آی سی ها یا جامپرها به کار میرود. بیشترین سیم لحیمها از ترکیبات قلع و سرب با نسبتهای ۶۰ به ۴۰ یا ۶۳ به ۳۷ تشکیل شدهاند. در دورانی که مصرف مواد خطرناک در ساخت قطعات الکترونیکی محدود شده است، شرکتها به صورت گستردهتری از سیمهای لحیم بدون سرب استفاده میکنند. انواع سیم لحیم با ترکیبات مختلف موجود هستند، اما یکی از رایجترین آنها ترکیبی از قلع، نقره و مس با نسبت ۹۶.۵ به ۳.۰ به ۰.۵ درصد است. این سیم لحیمها با قطرهای متنوعی همچون ۲.۰، ۱.۵، ۱.۰، ۰.۵، ۰.۲ میلیمتر و … در بازار تهیه میشوند. برای انجام امور تعمیر موبایل، سیم لحیم با قطر ۰.۵ میلیمتر بهترین انتخاب میباشد. شرکت معروف mechanic علاوه بر سیم لحیم، تولید کنندهی سایر قطعات لحیمکاری نیز میباشد.
سیم لحیم مکانیک TY V866 40G
۱۸۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
دوربین حرارتی
ابزار دوربین حرارتی یکی از اساسیترین وسایل در این حوزه است. خرید و استفاده از دوربین حرارتی برای یک تعمیرکار حرفهای به عنوان یک وظیفه ضروری محسوب میشود، زیرا به طور موثر در تشخیص عیبهای گوشیهای موبایل به تکنسین کمک میکند. این ابزار به عنوان یک گرماسنج عمل میکند و در هنگام عیبیابی گوشی، میزان حرارت تولید شده از اجزاء مختلف را نمایش میدهد. عموماً در فرآیند عیبیابی، برخی قطعات گوشی نسبت به دیگر قطعات،میزان بیشتری حرارت تولید میکنند. قطعهای که دمای بیشتری تولید میکند، معمولاً دارای عیب است و نیاز به تعمیر دارد. دوربین حرارتی در تعمیرات تلفن همراه دقیقاً به تکنسین نشان میدهد که کدام قطعه دمای بیشتری را تولید میکند. این دستگاه با استفاده از اشعهی مادون قرمز کار میکند و اتصالات داخلی روی برد گوشی را میتوان با استفاده از آن تشخیص داد.
گیره برد و فیکسچر
ابزار گیره برد موبایل یا همان فیکسچر انواع متفاوتی دارد که با اهداف مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد. اصولاً گیره برد و فیکسچر برای ثابت نگه داشتن برد گوشی و آیسیها زیر لوپ و در حین کار روی آن مورد استفاده قرار میگیرد. تمرکز اصلی از جانب این ابزار بر تثبیت برد و آیسیها در موقعیت مشخصی است تا اشکال در هنگام کار به حداقل برسد. بهرهبرداری از گیره در کاهش میزان خطا و کاهش ریسکهای مرتبط با فرآیند کار موثر میباشد.
گیره برد همه کاره MECHANIC MR6 AIR
۱۱۰۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
انواع چسب
میتوان به یکی از کاربردی ترین ابزارهای تعمیر موبایل به چسب اشاره کرد. چسبها میتوانند شامل چسب ضد آب، چسب قطرهای و چسب دو طرفه باشند و در فرآیند تعمیر موبایل مورد استفاده قرار میگیرند. کاربردهای متعددی برای این چسبها وجود دارد، از جمله چسباندن السیدی، قاب پشت گوشی و به اصطلاح تمامی قطعات مختلف در فرآیند تعمیر. چسب تعمیرات موبایل انواع مختلفی دارد و بسته به نیاز خود میتوانید بهترین مدل را تهیه کنید.
چسب قطره ای مکانیک Mechanic T-8000
۹۵۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
خمیر فلکس
یکی از ابزارهای مهم در تعمیر موبایل، خمیر فلکس است که کاربرد بسیار گستردهای دارد. خمیر فلکس یا روغن فلکس از دسته وسایلی است که به تعمیرکاران در تعویض قطعات کمک میکند و راحتی انجام این فرآیند را افزایش میدهد. در بازار، خمیر فلکس از انواع مختلف و با مارکهای متعددی قابل تهیه است. بهتر است تا حد امکان از نوع باکیفیت و معتبر آن استفاده کنید. کار اصلی خمیر فلکس، توزیع یکنواخت حرارت در سطح مربوطه است، که باعث جلوگیری از اسیب به قطعات مجاور میشود و به طور قابل توجهی ریسک کار را کاهش میدهد.
خمیر فلکسی مکانیک Sd360
۲۴۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
روغن لحیم
روغن لحیم به شکل خمیری است که در هنگام عملیات لحیم کاری و بازکردن لحیم مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده اصلی از این ماده هدف جداسازی اکسیدها و ناخالصیهای موجود بر روی برد و پایههای قطعات الکترونیکی است، تا فرآیندهای لحیم کاری یا بازکردن لحیم به بهترین شکل انجام شود.
خمیر قلع
خمیر لحیم، که به طور عمومی با نام خمیر قلع یا خمیر شابلون نیز شناخته میشود، در ارتباط با اتصال قطعات مختلف روی برد کاربردهای بسیاری دارد. خمیر قلع انواع متعددی دارد و از ترکیب مختلف مواد اولیه ساخته میشود که با توجه به دماهای مختلف، کارهای متفاوتی را در فرآیند لحیم کاری انجام میدهد.
خمیر قلع ۱۸۳ درجه مکانیک مدل MECHANIC XG50
۱۸۰۰۰۰ تومانجهت مشاهده و خرید این محصول کلیک کنید
کاردک
کاردک ها نیز از ابزارهایی هستند که تعمیرکاران سختافزار از آنها به طور گسترده استفاده میکنند. این ابزار شباهت زیادی به قاببازکن دارد و به منظور باز کردن قاب گوشی، جدا کردن باتری و وظایف مشابه از آن استفاده میشود. کاردک شابلون در دو نوع فلزی و پلاستیکی تولید میشود و کاربرد اصلی آن در شابلونزدن است. با استفاده از کاردک شابلون، میتوان با دقت مورد نیاز شابلون را در هنگام اجرای عملیات شابلونزدن روی ایسی استفاده کرد
تاچ کش (ساکشن کاپ)
ساکشن کاپ یا بازکن درب گوشی برای باز کردن قاب گوشی و جدا کردن ال سی دی در تعمیر موبایل به کار میرود. ساکشن کاپها به انواع مختلفی تقسیم میشوند. به عنوان مثال، برخی از آنها ساده هستند و فقط یک حالت دمنده دارند که تعمیرکار مختصراً آن را به دست خود اعوجاج میدهد، و برخی دیگر از ساکشن کاپها حالت انبری یا همان اهرمی دارند که بهترین روش برای باز کردن درب گوشی است. در مدلهای اهرمی، قسمت جداکننده گوشی در میان دو دسته ساکشن کاپ قرار دارد و با فشار دادن دستهها، درب گوشی جدا میشود. این حالت کمترین فشار را به گوشی وارد میکند و احتمال آسیب دیدن به گوشی را کاهش میدهد.
شابلون آی سی
شابلون آی سی یک ابزار است که به تعمیرکاران در شابلون زدن ای سی ها کمک میکند. ای سیهای موبایل انواع متفاوتی دارند و در صورت نیاز هر کدام از آنها به تعمیر نیازمند شابلون خاص خود هستند. شابلونها به شکل ورقههای فلزی نازک طراحی شدهاند که اندازه آی سیها را دارند. در میان شابلونها، شابلونهای سهبعدی و نیز شابلونهای ساده به عنوان محبوبترین شابلونها در میان تکنسینها شناخته میشوند.
سشوار صنعتی
سشوار صنعتی نیز یکی از ابزارهایی است که برای تولید باد گرم استفاده میشود. از نظر عملکرد، این ابزار شباهتی به سشوارهای خانگی که به طور روزانه استفاده میشوند دارد. با این حال، دمایی که سشوار صنعتی تولید میکند، به طرز قابل توجهی بیشتر از سشوارهای خانگی است. این نوع سشوارها دمایی بین ۵۰۰ تا ۷۰۰ درجه سانتیگراد ایجاد میکنند. از این ابزار برای اعمال حرارت به قاب گوشی و قطعات مختلف در تعمیرات موبایل استفاده میشود. با وجود هیتر و دستگاههای جداگانه، این ابزار همچنان در برخی دیگر از صنایع و تعمیرات نیز کاربرد دارد.
تیغ و کاتر
این ابزار به منظور جدا کردن لایههای مختلف سیم جامپر استفاده میشود. همچنین به جز این کاربرد، از این وسیله در فرآیند تعمیرات به نحوههای دیگری نیز استفاده میشود.
سیم قلع کش
سیم لحیم یا مفتول لحیم کاری به منظور از بین بردن لحیم اضافی از روی برد گوشی مورد استفاده قرار میگیرد. شرکت Goot در زمینه تولید این نوع ابزار شناخته شده است.
بهترین مارک لوازم تعمیرات موبایل
اگر به دنبال بهترین مارک و برند هستید که ابزار های تعمیراتی را از آنها تهیه کنید، باید بدانید که برند های بسیار زیادی وجود دارند که این ابزار ها و تجهیزات را تولید میکنند و انواع مختلفی هم دارند. چند نمونه از بهترین برند های تولید کننده تجهیزات تعمیر موبایل را میخواهیم به شما در این قسمت معرفی کنیم:
- YAXUN
- SUNSHINE
- QIANLI
- KAILIWEI
- KAISI
- GORDAK
- JC
- RELIFE
- MECHANIC
- OSS TEAM
- MEGA IDEA
- MaAnt
- QUICK
- SUGON
قیمت ست کامل لوازم تعمیرات موبایل
به طور کلی نمیتوان قیمت و رقم دقیقی را اعلام کرد، زیرا هم به نسبت مدل و نوع دستگاه ها، قیمت ها متفاوت است و با توجه به برند ممکن هست قیمت متفاوت باشد. همچنین همانطور که مستحضر هستید قیمت ها در کشورمان نوسان داشته و ممکن هست قیمت امروز با فردا هم تفاوت داشته باشد، پس بهتر است هنگام خرید از یک مشاور فروش ابزار مشاوره و راهنمایی بگیرید.
خرید وسایل مورد نیاز تعمیرات موبایل
اگر به دنبال خرید وسایل مورد نیاز تعمیر گوشی موبایل هستید، در مجموعه سایس بهترین تیم متخصص فروش ابزار در خدمت شما هستند تا در سریع ترین زمان به شما در راستای خرید ابزار مناسب کمک کنند. شرکت سایس به طور مستقیم تمام ابزار و لوازم تعمیرات موبایل را از چین وارد میکند و با بهترین قیمت در اختیار مشتریان عزیز میگذارد. اگر قصد خرید دارید و هنوز مطمئن نیستید که به چه ابزاری نیاز دارید، با شماره ۰۲۱۳۷۴۶۷ تماس بگیرید تا کارشناسان فروش سایس شما را راهنمایی کنند.
کلام آخر
در این مقاله لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل را با جزئیات معرفی کردیم تا آگاهی کاملی نسبت به تمامی آنها داشته باشید و بدانید که برای شروع و راه اندازی کسب و کار تعمیر موبایل، نیاز به چه چیزهایی دارید. پیشنهاد ما به شما این هست که حتما یک دوره آموزشی مانند آموزش تعمیر گوشی آیفون را پشت سر بگذارید، سپس هدف خود را مشخص کنید و در همان راستا از افراد متخصص در این حرفه مشورت بگیرید تا به بهترین شکل ممکن کار خود را در این حوزه شروع کرده و درآمد بالایی کسب کنید.